Gouden discs: het beste geheim om Kool te zijn

Podcast episode

Wannabe Kool? Het is tijd om te funken met de band die meer top 40 hits heeft dan iedere andere band uit de jaren 80! Ze mogen enorme hits als Celebration, Ladies Night en Cherish tot hun repertoire rekenen. In deze aflevering gaan we op zoek naar het beste geheim waardoor de band na al die jaren niet ten onder gaat en het lukt om hit na hit te scoren. Luister naar een aflevering die vol staat met funk, R&B, pop en mierzoete balads van Kool & The Gang! 

Besproken nummers

In deze podcast aflevering van Muziekologie komen de volgende nummers en muziek aan bod: Kool & The Gang: Jungle Boogie, Get Down On It, Cherish, en vele andere!

Transcript

Hier zijn we mee bezig! 

Wat is een podcast?

Wat is een podcast? Waar kun je podcast luisteren? Is deze podcast gratis?
Geen zorgen! Het kan dat je per ongeluk op deze pagina bent beland en niet weet wat een podcast is. De term podcast staat voor ‘iPod’ en ‘broadcasting’ en is een on-demand internet-/radio-gesprek. Dat betekent dat je een podcast overal en altijd luisteren kunt, waar jij maar wilt. En het goede nieuwe is: het is gratis! Althans, onze podcast Muziekologie is gratis. Wij zijn ook niet gesponsord door een groot merk. We maken deze gratis podcast omdat we het leuk vinden. Waar kun je deze podcast luisteren? Over het algemeen zijn podcast te beluisteren in je favoriete podcast-app! Voor de podcast Muziekologie geldt dat deze beschikbaar is op Spotify, Apple Podcast en via podcastluisteren.nl 
Veel luisterplezier! 

Ontwerp zonder titel-5